TALLER EL QUADERN. BLANCA CASAS BRULLET
Qui no recorda la il·lusió d'obrir un nou quadern i sentir que ens envaeix la màgia d'iniciar quelcom, que tenim al davant possibilitats infinites? Aprenem a escriure, a dibuixar, a fer operacions matemàtiques sobre quaderns i llibretes, i utilitzem els fulls com si fossin el punt de partença de projectes i treballs. Però el blanc o el quasi blanc del paper conté sovint una retícula que predisposa bona part del que ha d'esdevenir i ho ordena. En l'aprenentatge, com en la creació, no partim mai del no-res. Ensenyar des de la creativitat i la diferència sexual és fer créixer o modificar singularment tot allò que ja hi era, abans que nosaltres i també en nosaltres.

Blanca Casas i Brullet ens proposa pensar la trama del full com si fos un primer text i modificar-lo tot experimentant amb les línies, la quadrícula i l’estructura de l’entramat. La idea és crear un nou quadern, singular, amb pàgines preparades per a rebre una segona capa de text (o de dibuix, xifres, càlculs, gargots…). Començar a partir d’unes pàgines que ja ens pertanyen íntimament perquè les hem elaborat tot prenent consciència del fet que, en tot allò que ens ve donat, per tradició i per accident, hi ha espai per a nosaltres.

dates: divendres 20 d'abril i dissabte 21 d'abril de 2012
horari: divendres de 18,30 a 20,30h. dissabte de 10 a 18h.
preu: 25 euros (dinar inclòs)
inscripcions: fins 18 d'abril a http://bonnemaison-ccd.org
lloc: Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison
Sala d'actes tercera planta
C/ Sant Pere Més Baix, 7 08003 Barcelona 932684218


Taller a cura de Blanca Casas Brullet

Organitzen: Assumpta Bassas Vila i Maria José González Madrid, investigadores de Duoda i professores de la Universitat de Barcelona.


Aquest taller ENTREMESTRES forma part del projecte "La Filigrana": artistes en residència al Museu Molí Paperer de Capellades. Us informem que el diumenge 29 d'abril hi haurà un autocar per anar a la inauguració de l'exposició Blanc sota negre de Blanca Casas i Brullet al Museu Molí Paperer de Capellades. Si teniu intenció de venir (podeu portar família, amics i amigues) us podeu apuntar a l'adreça: museu@mmp-capellades.net
Cap comentari:

Publica un comentari