PRESENTACIÓ: ENTREMESTRES Tallers d’artistes visuals i professores

Compartim la certesa que l'art és una font privilegiada a l'hora d'ensenyar i d'aprendre. Us proposem una tallers com a lloc d'encontre entre artistes i professores d'educació secundària i batxillerats, conscients del fet que, avui en dia, treballar des de la creativitat és la base per a una educació que manté viu el sentit matern de l'ensenyament. Hem convidat a artistes que signifiquem lliurement el ser dona i els agrada posar en comí les recerques que fonamenten els seus treballs, Oferim orientació sobre les seves obres i poètiques, i la mediació per repensar conjuntament allò que cada una fa i inventa en els processos d'aprenentatge amb l'alumnat. Els tallers estan orientats a propiciar una experiència que contribueixi a reforçar intuïcions, conceptes i horitzons que puguem portar a les aules i a les vides de cada una, tot sentint que som moltes les que treballem en la relació com a política.

Assumpta Bassas Vila i Maria José González Madrid, investigadores de Duoda i professores de la Universitat de Barcelona.
 

Si esteu interessades a inscriure-us envieu un breu escrit explicant quin és el motiu del vostre interès i les vostres experiències en la docència (primària, secundària, especial, d'adults, no reglada...) amb un paràgraf amb la vostra presentació.
Adreceu-vos a Assumpta Bassas i María José González a l'adreça electrònica: entremestres@gmail.com
Rebreu confirmació i indicacions per a inscriure-us.


Moltes gràcies i esperem els vostres correus!

Cap comentari:

Publica un comentari